Ολοκληρωμένη προσέγγιση της διαχείρισης της ποιότητας των νωπών οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή.
1. Εισαγωγή – Προκλήσεις στη διαχείριση νωπών οπωροκηπευτικών
2. Προσυλλεκτικοί παράγοντες
3. Όζον
4. Διατροφική αξία ΟΠ και μετασυλλεκτικοί χειρισμοί
5. Εφοδιαστική αλυσίδα
6. Αιθυλένιο και 1-MCP
7. Νωπά τεμαχισμένα ΟΠ
8. Ζημιές από διατήρηση σε χαμηλή θερμοκρασία – Συνεκτικότητα καρπών
9. Μη καταστροφικές μεθοδολογίες προσδιορισμού ποιότητας
10. Θερμική μεταχείριση
11. Μετασυλλεκτική διαχείριση ΟΠ: Σχεδιασμός, εφαρμογή, έλεγχος
12. Παρουσίαση εργασιών: Ειδικά θέματα μετασυλλεκτικής φυσιολογίας και τεχνολογίας
13. Παρουσίαση εργασιών: Ειδικά θέματα μετασυλλεκτικής φυσιολογίας και τεχνολογίας